Skip to content

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Arnout van Weelde, MA

Tijdens mijn middelbare school periode heb ik zelf kunnen ervaren wat de voordelen en toegevoegde waarde is van huiswerkbegeleiding. Bij de huiswerkbegeleiding merkte ik dat ongemotiveerde leerlingen goede resultaten behaalden door ze te begrenzen en op hun verantwoordelijkheid aan te spreken. Later toen ik als student op een huiswerkbegeleiding werkte paste ik deze methode zelf toe. De kinderen waardeerden dat en hierdoor kon ik zelfs de minst gemotiveerde kinderen voorruit helpen.  

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna heb ik een Master kunstgeschiedenis succesvol afgerond. 

Tijdens mijn laatste studiejaar heb ik gewerkt bij het veilinghuis Christie’s. Daarna ben ik actief geweest in de kunsthandel en heb ik een aantal jaar gewerkt als conservator voor Stichting W.O.J. Nieuwenkamp.

Op sportief gebied ben ik zeer fanatiek als tennisser. Al ruim 10 jaar speel ik op landelijk niveau. Door mijn tennis op deze manier te beleven heb ik veel discipline ontwikkeld. In de loop der jaren heb ik veel lessen en clinics gegeven en hierdoor heb ik ervaring op gedaan met het begeleiden van kinderen. 

.

arnout
ciska

Ciska Dusschoten, BA/BEd

Na te hebben gestudeerd aan de Universiteit van Madrid behaalde ik mijn diploma Business Administration. Hierna heb ik verschillende banen vervuld waaronder marketing en recruitment. Dit bood uitdaging, maar al gauw werd mij duidelijk dat ik passie had voor het onderwijs. Zodoende dat ik besloot om mij aan te melden voor de Vrije School PABO waarbij ik mijn diploma Bachelor of Education heb behaald. Mijn voorspelling kwam uit: niets is zo mooi als het leraren vak! 
 
Ik heb vijf jaar voor de klas gestaan als leerkracht op een Vrije School in Den Haag. Met veel enthousiasme en plezier heb ik dit mogen ervaren. Als leerkracht had ik het gevoel dat ik niet de optimale begeleiding per kind kon bieden. Het liefst wilde ik ieder kind apart begeleiden. Vandaar dat De Leerschool mij de mogelijkheid geeft om alsnog mijn passie te volgen en om meer aandacht per kind te besteden. Hierdoor kan ik doelgerichter te werk gaan met een beoogd resultaat voor het kind.
 
Ik vind het van belang dat ieder kind de aandacht en begeleiding krijgt die het nodig heeft en kan dit op deze manier waarborgen. Elk kind vraagt een andere invalshoek en aanpak en heeft soms ook extra begeleiding nodig. Zodoende dat ik mij heb verdiept in leerproblemen in het algemeen waaronder ook rekenproblematiek en taalproblematiek.  Dit betekent dat wij ook bijlessen en remedial teaching verzorgen.  

.

Yme

Ik ben Yme en ik ben 20 jaar. Ik ben in 2019 geslaagd voor mijn eindexamen op het gymnasium met N&T en N&G profielen. Ik studeer aan de Erasmus universiteit in Rotterdam en zit momenteel in mijn derde jaar van de studie econometrie en operationele research. Sinds het begin van mijn studie heb ik regelmatig bijlessen wiskunde en overige bètavakken gegeven aan middelbare scholieren

yme
julie

Julie

Hi! Ik ben Julie en ben 20 jaar oud. Ik heb zelf het VWO met een N&T profiel in 2019 afgerond. Ik zit op het moment in het derde jaar van mijn studie Technische Bestuurskunde aan de TU Delft. Tevens heb ik al een jaar ervaring met huiswerkbegeleiding van de middelbare school en het geven van bijles.