Skip to content

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Arnout van Weelde, MA

Tijdens mijn middelbare school periode heb ik zelf kunnen ervaren wat de voordelen en toegevoegde waarde is van huiswerkbegeleiding. Bij de huiswerkbegeleiding merkte ik dat ongemotiveerde leerlingen goede resultaten behaalden door ze te begrenzen en op hun verantwoordelijkheid aan te spreken. Later toen ik als student op een huiswerkbegeleiding werkte paste ik deze methode zelf toe. De kinderen waardeerden dat en hierdoor kon ik zelfs de minst gemotiveerde kinderen voorruit helpen.  

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna heb ik een Master kunstgeschiedenis succesvol afgerond. 

Tijdens mijn laatste studiejaar heb ik gewerkt bij het veilinghuis Christie’s. Daarna ben ik actief geweest in de kunsthandel en heb ik een aantal jaar gewerkt als conservator voor Stichting W.O.J. Nieuwenkamp.

Op sportief gebied ben ik zeer fanatiek als tennisser. Al ruim 10 jaar speel ik op landelijk niveau. Door mijn tennis op deze manier te beleven heb ik veel discipline ontwikkeld. In de loop der jaren heb ik veel lessen en clinics gegeven en hierdoor heb ik ervaring op gedaan met het begeleiden van kinderen. 

.

arnout

Yme

Ik ben Yme en ik ben 20 jaar. Ik ben in 2019 geslaagd voor mijn eindexamen op het gymnasium met N&T en N&G profielen. Ik studeer aan de Erasmus universiteit in Rotterdam en zit momenteel in mijn derde jaar van de studie econometrie en operationele research. Sinds het begin van mijn studie heb ik regelmatig bijlessen wiskunde en overige bètavakken gegeven aan middelbare scholieren

yme
julie

Julie

Hi! Ik ben Julie en ben 20 jaar oud. Ik heb zelf het VWO met een N&T profiel in 2019 afgerond. Ik zit op het moment in het derde jaar van mijn studie Technische Bestuurskunde aan de TU Delft. Tevens heb ik al een jaar ervaring met huiswerkbegeleiding van de middelbare school en het geven van bijles.